Menu
Bruno Fernandes vil ikke la Cristiano Ronaldos klubbsituasjon påvirke hva som skal skje i VM. Foto: Jon Super / AP / NTB

Fernandes avdramatiserer Ronaldo-exiten: – Jeg trenger ikke å velge side

Manchester United-profilen Bruno Fernandes vil ikke la seg affisere av at det nylig ble kjent at Portugal-lagkamerat Cristiano Ronaldo er ferdig i klubben.

Av NTB | 23.11.2022 13:17:49

Sport: Portugiserne forbereder seg til sin VM-åpningskamp mot Ghana torsdag, og Fernandes stilte onsdag til pressekonferanse foran oppgjøret. Der ble Ronaldo det første temaet.

– Cristiano har ikke diskutert dette med meg. Det er hans personlige avgjørelse som han har tatt sammen med familien sin, sier Fernandes om Ronaldos United-exit, ifølge TV 2 og VG.

De siste dagene har et videoklipp av et møte mellom Fernandes og Ronaldo i garderoben ført til spekulasjoner om dårlig stemning mellom de to spillerne.

– Jeg er ikke ukomfortabel. Jeg trenger ikke å velge side. Det er en ære å spille sammen med Cristiano, både på klubb- og landslag. Ronaldo har alltid vært en stor inspirasjon for meg. Det var en stor drøm å spille med ham, men ingenting varer evig. Vi må respektere den avgjørelsen, sier Fernandes.

– Vi er alle fullt fokusert på Portugal og VM. Dere vet alle hvor viktig det er for Cristiano og oss andre. Det er drømmen vår, legger han til foran Ghana-møtet.

(©NTB)