Menu
Ferencvaros fikk med seg et uavgjortresultat fra bortekampen mot Qarabag i mesterligakvalifiseringen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Ferencváros med godt utgangspunkt i mesterligakvalifiseringen

Den gamle Stabæk-helten Franck Boli scoret for Ferencváros i 1-1-kampen borte mot aserbajdsjanske Qarabag i mesterligakvalifiseringen onsdag.

Av NTB | 03.08.2022 20:11:08

Sport: Både Kristoffer Zachariassen og Tokmac Nguen spilte hele kampen for de ungarske gjestene, som har et godt utgangspunkt med seg hjem til returoppgjøret. De har slått sine motstandere komfortabelt hittil i kvalifiseringen, og har en hjemmekamp å gjøre det samme på mot Qarabag.

Vinner de på hjemmebane neste uke, møter de enten Sheriff Tiraspol eller Viktoria Plzen. Sistnevnte vant det første oppgjøret 2-1 tirsdag. Det vil være den siste kampen før innpass i årets mesterliga.

Den gamle eliteseriespilleren Boli sendte Ferencváros i ledelsen etter et kvarters spill onsdag. Ungarerne trykket på etter en dødball, og til slutt kunne Boli sende den i mål fra kloss hold.

Ivorianeren var Stabæk-eiendom fra 2012 til 2019 og fikk i alt 157 kamper for bæringene. Han ble byttet ut etter en drøy time onsdag.

Owusu Kwabena utlignet for vertene eter en drøy halvtime, og ingen av lagene fikk den avgjørende scoringen.

(©NTB)