reklame for Sheiken Bowling
Menu
Rio Ferdinand mener Erik ten Hag burde starte storkampen mot Liverpool med yngre spillere. Foto: Audun Braastad / NTB

Ferdinand oppfordrer Ten Hag til å starte «unggutta» mot Liverpool

Manchester United-legende Rio Ferdinand mener Erik ten Hag vil gjøre lurt i å starte klubbens yngre spillere i storkampen mot Liverpool mandag.

Av NTB | 17.08.2022 07:50:43

Sport: – Vet du hva? Jeg ville kastet inn på «unggutta». Når du ikke gir noen innsats, fortjener du ikke å bære drakten. Når du ikke prøver ordentlig, fortjener du ikke å bære drakten, sa Ferdinand i podkasten sin – Vibe With Five.

Manchester United har slitt i sesongåpningen med to strake tap og -5 i målforskjell. Det er spesielt 0-4-tapet borte mot Brentford som har sjokkert mest.

– Det er unge spillere i klubben: Jimmy Garner, Charlie Savage, Zidane Iqbal og mange fler. Om de er gode nok i forhold til om de er ordentlig gode spillere, i det lange løp, er ikke poenget for meg, sa den tidligere midtstopperen og fortsatte:

– Jeg tror det er forbi det. Du må sende et signal til spillerne og si at de ikke bare kommer til å fortsette å få starte kamper.

Erik ten Hag sa selv etter fiaskotapet mot Brentford at han ønsker nye spillere inn i klubben for å forsterke laget:

– Vi trenger nye spillere. Kvalitetsspillere. Vi jobber med det og skal gjøre alt vi kan for å overbevise dem om å komme.

Manchester United og Liverpool møtes mandag på Old Trafford, hvor begge lag skal jakte sesongens første seier. Merseyside-laget står med to uavgjort så langt denne sesongen.

(©NTB)

Flere nyheter: