Menu
Fem personer ble skadd da en stor takplate falt ned på gjester på en McDonalds-restaurant på Tiller. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

Fem skadd av takplate som falt ned på McDonalds-restaurant i Trondheim

Fem personer er skadd etter at en stor takplate falt ned på gjester på en McDonalds-restaurant på Tiller i Trondheim kommune, opplyser politiet.

Av NTB | 04.10.2021 23:37:21

Ulykker og naturkatastrofer: – Det er en takplate på fire meter lang og tre meter bred som har falt ned i første etasje, sier innsatsleder på stedet, Marie Fossen Bredeli, til Adresseavisen.

Tre personer ble sendt til St. Olavs hospital, mens flere sier de har vondt i hodet og skulder, ifølge innsatslederen. Politiet fikk melding om hendelsen litt før klokken 19 mandag kveld.

– Det var rundt 20 gjester på stedet, i tillegg til de ansatte. Det har kommet melding om fem skadde, sier operasjonsleder Kamilla Engen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

Ifølge helsevesenet på stedet var de som ble undersøkt, heldige som ikke fikk alvorligere skader.

– Vi får mange spørsmål om årsaken, noe som er helt umulig å si noe om nå. Vi skal etterforske saken, sier Engen.

– Vi jobber med å få oversikt over situasjonen. Politi er på stedet og helsepersonell er blitt kontaktet. Restauranten holder stengt inntil videre. Vår viktigste jobb nå er å ivareta våre gjester og medarbeidere, sier Veronika Skagestad, kommunikasjonssjef hos McDonalds Norge, til Adresseavisen.

Engen sier at skadeomfanget er uavklart. Takplatene som falt ned, var tunge, ifølge politiet.

Restauranten ble evakuert etter hendelsen, men det skal ikke være fare for at mer vil falle fra taket.

(©NTB)

Flere nyheter: