Menu
To personer er knivstukket i Voiebyen i Kristiansand. Politiet har store ressurser på plass. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Fem pågrepet etter knivstikking av far og sønn i Kristiansand

Fem personer er pågrepet og siktet for grov kroppsskade etter at en mann i 20-årene og hans far ble knivstukket i Voiebyen i Kristiansand onsdag kveld.

Av NTB | 15.07.2021 08:39:04

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi har pågrepet fire som har vært mistenkt i å ha vært involvert i hendelsen, de vil bli avhørt i løpet av dagen, sa operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til NTB torsdag morgen.

Senere meldte politiet på Twitter at ytterligere én person er pågrepet.

– Foreløpig har vi ikke grunn til å tro det er flere involverte, men etterforskning er dynamisk, så vi får se, sa operasjonslederen.

Fire av de siktede meldte seg selv på politistasjonen i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen.

Alle er siktet for grov kroppsskade.

– Vi har ikke kunnskap om noe konkret, men det er tidlig i etterforskningen. Vi undersøker alle hypoteser i det videre arbeidet med å avklare hendelsesforløp og motiv, sier Røyr til avisen.

Flere av de siktede ble avhørt torsdag. Politiet har også snakket med de to skadde.

– De siktede er kjent for politiet, sier Røyr, som ikke ønsker å utdype dette.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 22.08 onsdag kveld. Hendelsen skjedde utendørs i et boligområde i Voiebyen.

Klokken 22.50 bekreftet politiet at en mann i 20-årene og hans far hadde blitt knivstukket. Begge mennene ble send til behandling på sykehuset i byen. De er ikke livstruende skadd.

Ifølge politiadvokat Hans Olav Røyr har én av de skadde en relasjon til minst en av de siktede.

Politiet har ikke tatt stilling til om noen av de pågrepne skal begjæres varetektsfengslet. Dette vil bli gjort etter avhørene

(©NTB)

Flere nyheter: