Menu
FOTO: Stian Lysberg Solum / NTB

Fem nye smittet på Stord

Det er avdekket ytterligere fem smittetilfeller på Stord torsdag formiddag.

Av Egil M Solberg | 18.03.2021 11:46:33

Koronapandemi: Situasjonen er alvorlig også på Stord med et høyt smittepress. Det er i denne omgang snakk om barn og unge smittet i forbindelse med utbruddet på skoler i kommunen. I tillegg er en voksen dame smittet.

* En kvinne i 40-årene er meldt covid-positiv etter test gjort i går. Hun har lette symptomer og husstandsmedlem til en tidligere smittet person. Hun er nå isolert og sporing er avsluttet.

* Et barn i skolealder er meldt covid-positiv etter en test i går. Vedkommende har ikke alvorlig symptom. Smitten er knyttet til en skole. Smitte kommer fra en annen person i samme husstand. Barnet er nå isolert og sporing er avsluttet.

* Et barn i skolealder er meldt covid-positiv etter test i går. Barnet har ikke alvorlege symptomer. Smitten er knyttet til skole. Her det kjent smittevei i husstand. Barnet er isolert og sporing er avsluttet.

* En tenåring er meldt covid-positiv etter test i går. Vedkommende har ikke alvorlige symptomer. Smitte fra andre i samme husstand. Smitten er knyttet til lokal skole. Vedkommende er isolert og sporing er avsluttet.

* En 20-åring er meldt covid-positiv etter test i går. Vedkommende har ikke alvorlige symptomer. Smittevei fra egen husstand. Smitten er knyttet til skole. Vedkommende er isolert og sporing er avsluttet.

Flere nyheter: