Menu
VINNER: Bingo-sjef Joar Levemann kunne ringe i bjella for en spiller fra Florø som vant hele 101.500 kroner i april. FOTO: Fjorden Bingo.

Feirer 2 år med bingo-suksess

Joar «Levemann» Førde (42) fra Odda ble landskjent i Fjorden Cowboys på TV2. Under pandemien er han blitt superstjerne blant bingospillere. I kveld ferier han 2 år med Fjorden Bingo.

Av Egil M Solberg | 04.05.2022 08:34:57

Bingokanalen: Sammen med Leif Einar «Lothepus» Lothe (52) ble Joar landskjent under programserien Fjorden Cowboys. Hva var ikke da mer naturlig enn å kalle bingoen Fjorden Bingo.

Cowboyen fra Odda fikk raskt suksess som bingovert og underholder. I sendingen hver onsdag kveld er han ikke bare å høre på tradisjonell radio, han kan du også se med direktestrøm fra studio ved hjelp av Facebook-live.

Tall og informasjon kommer da opp på skjermen, noe som gjør det enkelt og oversiktlig å spille.

Ble størst i landet

Etter få uker var Fjorden Bingo allerede den største radiobingoen i landet med flere spillere og større premier enn noen gang i norsk lokalradiohistorie.

I løpet av disse to årene er det utbetalt nærmere 5 millioner kroner i pengepremier.

Når det er såpass mange spillere har det også vært fast med 125.000 kroner i pengepremier. Premiepotten forblir det maksimale i henhold til norsk lov selv om jackpotten på 100.000 kroner i perioder går ut flere uker på rad.

Siden høsten 2021 er det i tillegg mulig å vinne en juniorjackpot på 10.000 kroner.

Skal feire jubileet

I kveld har Joar store planer og skal med brask og bram markere jubileet. I 2 år har han stilt opp for å lage bingosending, helt uten opphold. Det har ikke vært pause i bingoen så mye som én uke i løpet av disse to årene.

Ekstra krevende ble det da kona skulle føde. Joar måtte da kjøre direkte fra fødestuen på Voss og til bingostudio i hui og hast, begge veier. Han nådde begge deler med minimal margin, men bingo ble det.

I kveldens program blir det både gjester og noen overraskelser, sier Joar som for anledningen også har kledd seg opp.

Underholdningen starter klokken 19.00 og selve trekningen starter klokken 20.00.

Hør intervjuet fra vår podcast

Flere nyheter: