Menu
FC København setter ned prisene på øl igjen. Illustrasjonsfoto: Fredrik Hagen / NTB

FC København beklager prisstigning på øl foran toppkamp – senker prisene igjen

Den danske fotballklubben FC København tar grep etter at en underleverandør satte opp prisen på øl til helgens toppkamp mot Midtjylland.

Av NTB | 11.04.2022 21:34:40

Sport: Flere av hovedstadsklubbens supportere reagerte skarpt da ølprisen i Parken var skrudd opp til søndagens oppgjør. De mange tilbakemeldingene bet åpenbart klubbledelsen seg merke i også.

Mandag opplyser FCK at de tar kritikken til etterretning og sørger for at prisene er tilbake på det gamle nivået til neste hjemmekamp. Da kommer byrival Brøndby på besøk.

«Det vakte stor misnøye i supporterkretser at ølprisene til søndagens hjemmekamp mot FC Midtjylland hadde steget kraftig og uten noen forhåndsinformasjon. Det skjedde uten FC Københavns viten eller aksept, og vi beklager veldig», skriver klubben.

Videre heter det at ølsalget er satt ut til en underleverandør, men at det «til syvende og sist» er klubbens ansvar å ha kontroll på leverandørene.

På Twitter klaget FCK-fans på en prisøkning på øl på opp mot 30 prosent.

En tilskuer skrev at prisen på seks øl hadde steget fra 197 til 255 kroner for sesongkortholdere. Uten sesongkort kostet de samme seks ølene 330 kroner mot Midtjylland.

(©NTB)

Flere nyheter: