reklame for smiaa
Menu
Lucien Favre sådde tvil om sin framtid som Borussia Dortmund-trener med sine uttalelser etter hjemmetapet mot Bayern München. Foto: Federico Gambarini, DPA via AP / NTB scanpix

Favre-uttalelse skapte tvil om trenerframtiden

Verken straffesituasjonen eller Erling Braut Haalands skade var hovedtema i tyske medier etter tirsdagens storkamp. Dortmund-trener Lucien Favre sørget for det.

Av NTB | 26.05.2020 22:47:47

Sport: I intervju med Sky rett etter kampen falt nemlig en uttalelse som av flere tolkes i retning av at hans tid i klubben går mot slutten.

Favre ble spurt hva han vil si til dem som hevder at han ikke evner å føre Dortmund til titler.

– Det har de sagt her i flere måneder. Jeg leser ikke avisen, men jeg vet hva det går i. Om et par uker vil jeg uttale meg om det. Jeg er helt rolig, tro meg, sa sveitseren.

I Sky-studio var ikke ekspert Lothar Matthäus i tvil: – Jeg tenkte med en gang at dette betyr at Favre går og (Niko) Kovac kommer, sa han ifølge Bild.

Også lokalavisen Ruhr Nachrichten skrev om Favres uttalelser.

Favre har kontrakt med Borussia Dortmund til neste sommer. Kovac er uten klubb etter at han fikk sparken i Bayern München i november.

Borussia Dortmund er ute av mesterligaen og cupen og er nå sju poeng bak Bayern München i serien med bare seks runder igjen. Forrige sesong ga Dortmund fra seg ni poengs ledelse og tapte seriegullet til Bayern.

Tross tapet hadde Favre ros til sitt lag:

– Vi spilte en god kamp, bedre enn mot Wolfsburg og Schalke. Det var synd at vi ikke iallfall fikk ett poeng i belønning, sa han.

(©NTB)

Flere nyheter: