Menu
Christine Alver var i scoringshumør da Fana knuste Flint i en av de to eliteseriekampene som kunne gjennomføres lørdag. Her er hun sammen med trener Erlend Lyssand. Foto: Ali Zare / NTB

Fana og Romerike vant i amputert serierunde

Fana og Romerike tok hver sin klare hjemmeseier i en svært amputert serierunde i kvinnenes eliteserie i håndball. Bare to av sju kamper kunne spilles.

Av NTB | 29.01.2022 19:51:04

Sport: Solas hjemmekamp mot Tertnes var for lengst flyttet til mars fordi hjemmelaget måtte spille en utsatt europaligakamp i stedet, men fire av de seks resterende kampene måtte utsettes på grunn av smitteutbrudd i en av klubbene.

Moldes hjemmekamp mot Byåsen var den siste som måtte strykes, som følge av koronasmitte i Molde-stallen. Tidligere hadde smitte hos Aker, Fredrikstad og Follo ført til utsettelser. Aker skulle fått besøk av Larvik, mens Fredrikstad skulle gjeste Storhamar og Follo reise til Kristiansand for å møte Vipers.

Fana nyttet sjansen til å slå nestjumbo Flint 35-20 og klatre til fjerdeplass på tabellen. Christine Alver og Aurora Hatle scoret sju mål hver. Fana og Flint har spilt 16 kamper hver, flest i eliteserien. Storhamar og Larvik har spilt bare 13.

Romerike Ravens klatret til øvre tabellhalvdel med 29-19 over Oppsal. Anniken Wollik og Maja Sofie Muri scoret seks mål hver for vinnerlaget.

(©NTB)

Flere nyheter: