reklame for Utvik Autoservice
Menu
Vålerenga jubler etter scoring av Peter Godly Michael (midten) mot Bodø/Glimt tirsdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Fagermos Vålerenga med ny seier

Vålerenga trakk det lengste strået i generalprøven mot Bodø/Glimt og vant 1-0 i Oslo tirsdag.

Av NTB | 09.06.2020 16:04:32

Sport: Innbytter Peter Michael Godly ble matchvinner med sin scoring etter en snau times spill mellom eliteserielagene i fotball.

Deyver Vega og Matthías Vilhjálmsson fikk muligheten på topp fra start av Dag-Eilev Fagermo, men de ble erstattet av Aron Dønnum og Peter Michael Godly etter pause.

Det manglet en del presisjon i angrepsspillet til begge lagene i 1. omgang. Etter en fartsfylt åpning sank tempoet og spillet ble litt for tregt og omstendig. Det var ikke flust med sjanser de første 45 minuttene. Vålerengas Vega var nærmest scoring før pause.

I annen omgang ble det noe bedre kvalitet hos hjemmelaget. Bård Finne hadde en suser i tverrliggeren. Kort etter var han tilrettelegger da hans corner fant Peter Michael Godlys hode, og i duell med Glimts Marius Høibråten gjorde innbytteren 1-0.

Bodø/Glimt har bare fått spilt én treningskamp tidligere i koronapausen, og det var i 0-1-tapet for RBK for en drøye uke siden. Glimt-trener Kjetil Knutsen har mer å jobbe med inn mot serieåpningen borte mot Viking 16. juni.

(©NTB)

Flere nyheter: