reklame for smiaa
Menu
Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo og hans spillere gjør de to neste ukene unna ferie i påvente av et hektisk program når fotballsesongen omsider kommer i gang. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Fagermo og Vålerenga-spillerne tar ferie til 4. mai

Vålerengas A-lag i fotball tar etter avtale med ledelsen ferie til mandag 4. mai. Det gjelder både spillerne og trenerteamet, melder klubben.

Av NTB | 17.04.2020 20:17:34

Sport: – Det går mot et komprimert og tettpakket kampprogram når Eliteserien sparkes i gang. A-lagets spillere og trenerteam tar derfor ut deler av årets ferie nå, skriver vif-fotball.no.

Spillere og trenere i hovedstadsklubben har vært permittert siden 19. mars, og siden 1. april i nedjustert grad, men de to neste ukene vil de i stedet være i ferie.

– Etter noen uker med gruppebaserte treninger er det fortsatt uklart når vi kan være i gang, men det er helt sikkert at det blir en hektisk periode når det hele starter opp. Vi tror derfor det er hensiktsmessig å avholde ferie fra og med i morgen (lørdag) og fram til mandag 4. mai, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen til klubbens nettsted.

Spillerne får som vanlig ved ferieavvikling med seg individuelt tilpassede egentreningsprogrammer for å holde den fysiske formen ved like.

(©NTB)

Flere nyheter: