reklame
Menu
Wales Open i golf er i gang. Her slår spanske Alejandro Canizares seg ut av en sandgrav. For norske Kristoffer Reitan ble den første runden tung. Foto: Tim Goode, PA via AP / NTB scanpix

Fæl åpningsrunde for Reitan i Wales Open, er nest sist

Kristoffer Reitan slet tungt på den første runden i Wales Open i golf, er 11 slag over par og har bare en spiller bak seg på resultatlista.

Av NTB | 20.08.2020 22:22:58

Sport: Nordmannen lå lenge an til å innta sisteplassen av de 131 spillerne i turneringen i Newport, som inngår i europatouren. Han innledet dagen med en dobbeltbogey og hadde ytterligere sju bogeyer på de 10 første hullene. Så fikk han dagens første birdie, men den fikk umiddelbart følge av nye dobbeltbogeyer på 12. og 13. hull.

Da var Reitan 12 slag over par og styrte mot sisteplass, men så fikk han omsider orden på spillet. De fem siste hullene ga fire par og en birdie på 17. hull.

Det løftet ham forbi waliseren Mark Pilkington, som er 12 over par. Begge får en temmelig umulig oppgave når de skal prøve å greie cuten.

Etter første dag er engelske Jordan Smith og skotske Connor Syme i delt ledelse. De er fem slag under par på Celtic Manor-banen.

(©NTB)

Flere nyheter: