reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Politihøgskolen er en statlig høyskole i Norge og er den sentrale utdanningsinstitusjonen for Politi- og lensmannsetaten. Nå avlyses den planlagte fadderuka ved skolen. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Fadderukeplaner ved Politihøgskolen skrinlagt

Fadderuken som var planlagt ved Politihøgskolen, er avlyst, opplyser studieleder Philip Tolloczko til Politiforum.

Av NTB | 12.08.2020 12:32:37

Kriminalitet og rettsvesen: Ifølge fagbladet er det fadderstyret ved skolen som har avgjort at fadderuka ikke kan arrangeres som planlagt.

– Vi har kommet til enighet om at den fadderuka som de hadde lagt opp til, er avlyst, men vi ser på hva vi sammen kan gjøre likevel, sier Tolloczko til avisa.

Han skryter av fadderstyret, som han mener har vært konstruktive og forstått situasjonen. Onsdag skal det være et møte om hvordan den nøyaktige gjennomføringen vil bli.

– Fadderuka bidrar til et godt læringsmiljø, men vi har nære relasjoner til politiet som en beredskapsetat, så hvis man først får et smitteutbrudd og det går inn i politiet, kan det få alvorlige konsekvenser. Men vi skal prøve å bistå fadderstyret til å få til noe, og vi håper det blir bra, selv om det ikke blir så mye, sier studielederen.

(©NTB)

Flere nyheter: