reklame for smiaa
Menu
Initiativtaker til demonstrasjonen mot å holde seg hjemme i Washington, guvernørkandidat Tim Eyman, viser akkurat hva han syns om reglene om å holde fysisk avstand for å hindre smittespredning og lener seg inn for å prate med demonstrant Chuck Slifko under aksjonen søndag. Nå vil ikke Facebook tillate promotering av arrangementer som bryter med retningslinjer for å hindre smittespredning. Sittende guvernør i Washington Jay Inslee er i munnhoggeri med president Donald Trump, som har oppfordret til «frigjøring» av flere delstater i landet, der han mener restriksjoner ikke er så nødvendige. Foto: Elaine Thompson / AP / NTB scanpix

Facebook forbyr arrangementer som trosser korona-distansering

Som et sikkerhetstiltak for å hindre spredning av koronaviruset, forbyr Facebook innlegg om arrangementer som trosser retningslinjer om distansering.

Av NTB | 21.04.2020 02:02:25

Kultur og underholdning: – Med mindre myndighetene forbyr arrangementet, tillater vi det å være organisert på Facebook. Av samme grunn er arrangementer som trosser myndighetenes retningslinjer ikke tillatt på Facebook, sier en talsperson for selskapet.

Avgjørelsen kommer samtidig som flere anti-karantenearrangementer har blusset opp i takt med protestene mot restriksjonene i USA, ifølge Reuters.

(©NTB)

Flere nyheter: