Menu
Kieran Trippier (til v.), her i aksjon for Atlético Madrid i byderby mot Real, må svare på anklager fra Englands fotballforbund om brudd på reglene for pengespill. Foto: Hassan Ammar, AP / NTB scanpix

FA anklager Trippier for brudd på veddemålsreglene

Englands fotballforbund (FA) har innledet disiplinærsak mot landslagsforsvarer Kieran Trippier for angivelig brudd på reglene om pengespill.

Av NTB | 01.05.2020 18:02:55

Sport: Den regelstridige veddemålsaktiviteten skal være knyttet til hans overgang fra Tottenham til Atlético Madrid i fjor sommer. Trippier har fått frist til 18. mai med å svare på anklagen.

– Jeg har samarbeidet fullt ut med FAs etterforskning de siste månedene og kommer fortsatt til å gjøre det, sier Trippier i en uttalelse.

– Jeg vil gjøre det klart at jeg som profesjonell fotballspiller aldri har gjort fotballrelaterte veddemål eller nytt økonomisk fordel av andres veddemål.

Han er anklaget for brudd på to paragrafer i reglene som omhandler pengespill. Den ene forbyr spillere å instruere eller hjelpe andre til å vedde på utfallet av kamper, overganger, laguttak eller treneransettelser. Den andre forbyr spillere å dele innsideinformasjon.

(©NTB)

Flere nyheter: