Menu
Håkon Evjen scoret ett mål for AZ da de tok seg videre i conferenceligakvalifiseringen torsdag. Her under en kamp mot Bodø/Glimt sist sesong. Foto: Mats Torbergsen / NTB

Evjen-perle da AZ avanserte i conferenceligakvalifiseringen

Håkon Evjen bidro med et praktmål og en målgivende pasning i AZ Alkmaars 7-0-seier over skotske Dundee United i conferenceligakvalifiseringen torsdag.

Av NTB | 12.08.2022 06:40:52

Sport: Med det er nederlenderne videre med 7-1-seier sammenlagt. De tapte 0-1 borte før de rødkledde virkelig fikk fart på maskineriet på hjemmebane. Evjens scoring var nummer fire for laget allerede i første omgang.

22-åringen mottok ballen noen meter utenfor 16-meteren og banket den i hjørnet. Før det hadde han slått et presist hjørnespark som Vangelis Pavlidis ekspederte i mål med hodet.

Både Pavlidis og Tijani Reijnders scoret to mål hver i oppgjøret, mens Dani de Wit og Mayckel Lahdo også tegnet seg på scoringslisten i tillegg til Evjen.

Kristoffer Velde scoret i første omgang for Lech Poznan da de tok seg videre i kvalifiseringen med 4-2 sammenlagt over Víkingur Reykjavík. De sto 2-2 sammenlagt til ordinær tid før polakkene avgjorde i ekstraomgangene.

(©NTB)