Menu
Rafa Benitez skal være nær ved å bli ny Everton-manager og det har skapt sterke reaksjoner hos enkelte Everton-fans. Foto: Felice Calabro / AP / NTB

Everton-supportere truet Benitez med banner: – Vi vet hvor du bor

Rafa Benitez synes å være en signatur unna å bli Evertons nye manager. Søndag kveld hadde Everton-fans hengt opp et urovekkende banner like ved spanjolens hjem.

Av NTB | 28.06.2021 15:24:12

Sport: Banneret med påskriften «Vi vet hvor du bor. Ikke signer» ble funnet i nærheten av huset til der den tidligere Liverpool-manageren, kona og døtrene bor i nærheten av Liverpool.

Et bilde av banneret spredte seg rundt i sosiale medier, blant annet på Twitter-kontoen til Daily Mail-journalist Dominic King.

– Dette er ondskapsfullt, forkastelig og personene som er ansvarlig for det burde skamme seg. De er en skam, tordner King.

Benitez var trener for Everton-rivalen Liverpool mellom 2004 og 2010. Han har også vært innom Chelsea og Newcastle i Premier League.

Lørdag meldte Sky Sports at Everton var i ferd med å kunngjøre Benitez som lagets nye manager. Laget står uten trener etter at Real Madrid hentet inn Carlo Ancelotti fra Merseyside-klubben.

Benitez har de siste årene vært trener i Kina, men familien hans har levd på Merseyside helt siden spanjolen fikk sparken i Liverpool for elleve år siden.

(©NTB)