Menu
Lucas Digne (t.h.) klarte seg godt mot gamle lagkamerater i Everton, selv etter å ha fått en flaske. Foto: Jon Super / AP / NTB

Everton-supporter pågrepet etter flaskekasting

En Everton-fan er pågrepet etter at Lucas Digne og Matty Cash ble truffet av en flaske da de feiret Aston Villas 1-0-scoring på Goodison Park mot Everton.

Av NTB | 22.01.2022 16:52:39

Sport: Everton har bekreftet i en uttalelse på sine nettsider at supporteren ble identifisert av politiet ved hjelp av overvåkingskameraer.

Aston Villa tok en sterk borteseier med 1-0 over Everton i Premier League lørdag. Det skjedde i en kamp der Lucas Digne, som nylig forlot Everton til fordel for nettopp Villa, markerte seg med en målgivende pasning.

Etter en relativt sjansefattig første omgang kom den første scoringen rett før pause. Digne slo en corner på første stolpe, der Emiliano Buendia hadde løpt seg fri og stusset gjestene i ledelsen. 1–0 ble også sluttresultatet i en kamp der det ble delt ut hele ni gule kort.

Seieren til Aston Villa gjør at klubben fra Birmingham tar et solid steg på tabellen og klatrer opp til 10.-plass. Everton har underprestert i forhold til forventningene og ligger på en 16.-plass, kun fem poeng over nedrykksstreken.

Kampen vil nok ikke bli husket for finspillet, men de stygge scenene som utspilte seg rett etter Aston Villas scoring. Everton-fans kastet en rekke gjenstander som traff Villa-duoen Digne og Matty Cash. De to spillerne ble liggende på bakken i smerte, men kom seg på beina og spilte de siste sekundene av omgangen, før dommeren valgte å sende lagene i garderoben.

Duncan Ferguson er inne i sin andre periode som midlertidig manager for Everton, etter at klubben sparket Rafael Benitez forrige søndag. Han klarte ikke å forhindre at klubben gikk på sitt andre nederlag på de siste seks dagene.

(©NTB)