Menu
En iskald Gylfi Sigurdsson venter til Edouard Mendy går til den ene siden, før han setter ballen i motsatt hjørne fra straffemerket. Foto: Clive Brunskill/Pool via AP/NTB

Everton straffet Chelsea – Liverpool og Tottenham kan få luke

Gylfi Sigurdsson straffescoring, en god Jordan Pickford i mål og noen doser flaks var oppskriften da Everton slo Chelsea 1-0 lørdag.

Av NTB | 12.12.2020 23:08:46

Sport: Everton-seieren gjør at det fortsatt er svært jevnt i teten i Premier League, og kun fire poeng fra nummer åtte (Manchester United med 20 poeng) til nummer én (Tottenham med 24). Everton er på sjuendeplass med samme poengsum som United.

Chelsea blir liggende på 22 poeng på tredjeplass, og dermed kan Tottenham og Liverpool få en luke på fem poeng ned til Chelsea med seirer søndag.

Lørdag slet Chelsea med å overliste sin gamle manager Carlo Ancelottis Everton. Gylfi Sigurdsson ga vertene ledelsen med en straffescoring. Dominic Calvert-Lewin ble meiet ned av Chelsea-keeper Edouard Mendy, og Sigurdsson var iskald fra krittmerket.

Det var høydepunktet i en velspilt 1. omgang, der Reece James var nærmest for Chelsea med sin avslutning i stolpen.

Everton ble hjulpet av en god Jordan Pickford i mål, og i de øyeblikkene keeperen var utspilt, som da Mason Mount to ganger traff rammeverket etter pause, var marginene på Evertons side.

Tirsdag venter Wolverhampton borte for Chelsea, mens Everton møter Leicester onsdag.

(©NTB)

Flere nyheter: