Menu
Donny van de Beek (t.h) er klar for Everton. Her under en kvalifiseringskamp i europaligaen mot Rosenborg i 2017. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB

Everton forsterket stallen i Manchester United og Tottenham

Manchester Uniteds nederlandske midtbanespiller Donny van de Beek lånes ut og Tottenhams Dele Alli går permanent til Everton.

Av NTB | 01.02.2022 01:35:41

Sport: Det bekrefter klubbene mandag.

Alli-overgangen ble bekreftet natt til tirsdag, vel én time etter at overgangsvinduet stengte.

Engelskmannen har slitt med å få spilletid i Tottenham de siste sesongene. Nå håper han å gi karrieren en ny start under Frank Lampard i Everton.

Lampard ble bekreftet som Liverpool-klubbens nye trener tidligere mandag.

Van de Beek har hatt det tøft i United etter overgangen fra Ajax i 2020. 24-åringen har spilt 50 kamper for United, der en stor del har vært som innbytter. Han har kun fått 27 kamper i ligaen for de røde djevlene.

Nå er det klart at han lånes ut til Everton.

– Nå kan jeg si at jeg er en Everton-spiller, jeg er veldig glad og kan ikke vente med å hjelpe laget, sier van de Beek.

– Jeg synes dette er en flott klubb. Det er virkelig gode spillere her, og jeg kom fordi jeg vil hjelpe dem med å klatre på tabellen, tilføyer han.

Everton har slitt hittil i årets sesong og ligger på 16.-plass i Premier League med 19 poeng etter 20 kamper.

I avtalen skal det også ligge en opsjon på kjøp som Everton kan benytte seg av ved sesongslutt. Van de Beek har 19 landskamper for Nederland.

(©NTB)

Flere nyheter: