fbpx
Menu
Mathis Bolly gratuleres med scoringen som sendte Molde videre i europaligakvalifiseringen. Eurosport har nå sikret seg senderettighetene til begge kamper mot Partizan Beograd i avgjørende runde. Foto: Konstantinidis Giorgos / Eurokinissi / NTB scanpix

Eurosport sikret rettighetene til Moldes europaligakvalifisering

Eurosport har sikret senderettighetene til begge Moldes kamper mot Partizan Beograd i avgjørende runde i europaligakvalifiseringen.

Av NTB | 20.08.2019 14:35:38

Sport: Både bortekampen i Serbia kommende torsdag og returkampen i Molde 29. august sendes på MAX, Dplay og Eurosport Player.

– Vi er svært fornøyd med å ha sikret oss rettighetene til Moldes avgjørende kvalifiseringskamper. Vi har fulgt dem hittil, og etter at de tok seg videre etter det dramatiske returoppgjøret mot Aris tror vi kampene mot Partizan vil gi våre seere vel så mye underholdning, sier fungerende sportsdirektør Morten Johannessen i Eurosport og Discovery i en pressemelding.

– Jeg tror Molde har gode sjanser for å gå videre til gruppespillet, sier kommentator Kenneth Fredheim, som mener nøkkelen er et godt resultat i bortekampen torsdag.

(©NTB)

Flere nyheter: