reklame for Utvik Autoservice
Menu
Folk samlet på stedet der en tolv år gammel jente ble skutt ved Botkyrka. Politiet kan natt til onsdag ha funnet en bil som har vært ettersøkt i saken. Foto: Stina Stjernkvist / TT via AP / NTB scanpix

Ettersøkt bil kan være funnet etter drap på svensk tolvåring

Politiet kan ha funnet bilen som har vært ettersøkt etter skyteepisoden i Botkyrka der ei tolv år gammel svensk jente ble drept.

Av NTB | 05.08.2020 08:48:05

Kriminalitet og rettsvesen: Tirsdag gikk politiet ut med bilde av en hvit stasjonsvogn som hadde blitt sett på overvåkingsbilder.

Natt til onsdag fikk politiet beskjed om at en lignende bil sto i brann i Sollentuna nord for Stockholm. En teknisk undersøkelse av bilen skal gjennomføres før politiet vil kunne bekrefte eller avkrefte om det er bilen de leter etter.

– Vi ser naturligvis på om bilen stemmer overens med det signalement og de opplysninger vi har om bilen i Botkyrka, sier pressetalsperson Mats Eriksson i Stockholm-politiet onsdag morgen.

Fortsatt er ingen mistenkte pågrepet etter at jenta ble skutt og drept av noen som skal ha befunnet seg i en hvit stasjonsvogn ved en McDonalds-restaurant i Botkyrka natt til søndag.

(©NTB)

Flere nyheter: