Menu
Dobbeltdrapsdømte Stig Millehaugen er etterlyst av Interpol etter at han ikke møtte opp etter endt permisjon onsdag. Foto: Skjermdump Interpol / NTB

Etterlyste Millehaugen tok trolig fly til Oslo onsdag

Dobbeltdrapsmannen Stig Millehaugen tok trolig fly til Oslo i 12-tiden onsdag, og reiste så til Oslo S med Flytoget, skriver Trøndelag politidistrikt.

Av NTB | 02.06.2022 10:46:20

Kriminalitet og rettsvesen: – Det er flere funn som underbygger dette, uten at vi ønsker å gå i detaljer. Det er også viktig å understreke at vi fortsatt jobber ut fra flere hypoteser når det gjelder bevegelsene til den etterlyste, sier politiadvokat Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Politiet bekrefter også at en politiaksjon på Vinterbro i Nordre Follo kommune er knyttet til etterforskningen. Det fantes opplysninger som ga grunn til å tro at han kunne oppholde seg der. Derfor var det store politistyrker til stede i strøket torsdag morgen.

Overfor Dagbladet bekreftet operasjonsleder Jon Erik Nygård i Øst politidistrikt at det dreide seg om et søk etter Stig Millehaugen.

– Vi fikk en anmodning fra Trøndelag politidistrikt om å sjekke ut en adresse, men det ble ikke gjort noe funn.

Operasjonslederen sier samtidig at de ikke har fått beskjed om å lete etter Millehaugen på andre adresser.

Onsdag var han på permisjon mellom 9.00 og 15.00, men møtte ikke opp som avtalt etterpå. Millehaugen er nå etterlyst internasjonalt. Tidligere har han hatt fem permisjoner fra fengselet uten at det har oppstått problemer.

VG meldte først om aksjonen og har også snakket med en person i området som fikk politiet på døra. Aksjonen pågikk gjennom natta, skriver Østlandets Blad.

53 år gamle Millehaugen har sittet i Trondheim fengsel siden han ble dømt til 21 års fengsel med ti års minstetid i 2012. Han har tilbrakt mesteparten av sitt voksne liv i fengsel og har blant annet to drapsdommer bak seg.

Flere nyheter: