Menu
Dobbeltdrapsdømte Stig Millehaugen er etterlyst av Interpol etter at han ikke møtte opp etter endt permisjon onsdag. Foto: Skjermdump Interpol / NTB

Etterlyste Millehaugen tok trolig fly til Oslo i onsdag

Dobbeltdrapsmannen Stig Millehaugen tok trolig fly til Oslo i 12-tiden onsdag, og reiste så til Oslo S med Flytoget, skriver Trøndelag politidistrikt.

Av NTB | 02.06.2022 10:45:56

Kriminalitet og rettsvesen: – Det er flere funn som underbygger dette, uten at vi ønsker å gå i detaljer. Det er også viktig å understreke at vi fortsatt jobber ut fra flere hypoteser når det gjelder bevegelsene til den etterlyste, sier politiadvokat Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Politiet bekrefter også at en politiaksjon på Vinterbro i Nordre Follo kommune er knyttet til etterforskningen. Det fantes opplysninger som ga grunn til å tro at han kunne oppholde seg der.

Millehaugen har sittet i Trondheim fengsel siden han ble dømt til 21 års fengsel med ti års minstetid i 2012. Onsdag var han på permisjon mellom 9.00 og 15.00, men møtte ikke opp som avtalt etterpå. Millehaugen er nå etterlyst internasjonalt.

Flere nyheter: