Menu
ARKIVBILDE: Daniel Deniazi

Etterlyser sjåfør i «lokkemann»-sak

Politiet på Stord etterforsker en sak der en mann skal ha prøvd å lokke en mindreårig gutt med inn i bilen sin på Stord tirsdag kveld. Nå etterlyses sjåføren.

Av Egil M Solberg | 14.10.2022 15:46:40

Lokkemannen: Politiet fikk onsdag melding om at en mindreårig gutt vart utsett for en skremmende hendelse tirsdag kveld.

– Gutten var på vei hjem da han skal ha blitt stoppet av en bil i Hornelandsområdet, og kontaktet av en ukjent mann som kjørte bilen.

Dette opplyser Sørvest politidistrikt i en pressemelding torsdag.

– Gutten har forklart at den ukjente spurte om han skulle kjøre gutten hjem. Da han svarte nei, skal mannen ha gått ut av bilen og spurt om han skulle hjelpe gutten inn i bilen. Da gutten stakk av fra byen, skal mannen ha kjørt i motsatt retning, heter det i pressemeldingen.

– Vi har snakket med gutten, men vi vet fortsatt ikke hvem føreren av denne bilen kan være. Politiet ønsker naturligvis å komme i kontakt med ham for å få hans forklaring på hendelsen, sier seksjonsleder for etterretning og etterforskning ved Stord politistasjon, Roald Raunholm, i pressemeldingen.

Politiet oppfordrer de som har tips i saken om å melde seg til politiet på telefon 02800.

Politiet skriver at hendelsen skal ha skjedd mellom klokken 20.30 og 21.00 tirsdag kveld. Gutten har avbildet mannen som voksen og kjøretøyet som en grønn, større bil.

– Vi ønsker ikke å være nærmere konkrete på detaljer om mannen eller bilen for å unngå å låse offentligheten til å skille opplysninger. Alle tips er av interesse, sier Raunholm.

Flere nyheter: