Menu
Lage Alexander Madsen
Lage Alexander Madsen er meldt savnet. FOTO: Politiet

Etterlyser savnet mann på Karmøy

Politiet ber om tips etter at 20 år gamle Lage Alexander Madsen er meldt savnet på Karmøy. Familien ikke hadde hørt noe fra han siden han forlot sin bopel på Tjøsvoll Vest på Åkrehamn søndag 8. april.

Av admin | 17.04.2018 14:01:39

Etterlyst: I helgen ble politiet kontaktet av familien til 20 år gamle Lage Alexander Madsen, da de ikke hadde hørt noe fra han siden han forlot sin bopel på Tjøsvoll Vest på Åkrehamn tidlig på morgenen søndag 8. april.

Lage Madsen er 180 centimeter høy, har mellomblondt hår, skjegg på haka og normal kroppsbygning. Han snakker vestlandsdialekt.

Ukjent hva han var ikledd

Det er knyttet usikkerhet rundt hvilken klesdrakt den savnede var iført da han sist ble observert. Politiet har fått informasjon om to mulige klesdrakter.

Han kan være iført dongeribukse, hvit skjorte, vest og pensko. Han kan også være iført en gul hettegenser.

Som et ledd i etterforskningen har flere adresser, som den savnede potensielt kan oppholde seg på, blitt sjekket ut uten resultat.

Rundspørring i Åkra

Politiet gjennomfører i dag rundspørring på Åkra, i området der siste sikre observasjon av Madsen ble gjort, i tillegg til søk.

– Vi har foreløpig få spor å gå etter. Politiet er interessert i tips i saken, skriveretterforskningsleder Frode Klausen i en pressemelding.

Opplysninger om Madsen kan meldes til Sør-Vest politidistrikt på 02800.

Flere nyheter: