reklame
Menu
Uefa-president Aleksander Ceferin er ventet å komme med en ny plan for fotballhøsten onsdag. Foto: Peter Dejong / NTB scanpix

Etterlengtet Uefa-møte denne uka: Sesongen blir spikret

Onsdag offentliggjør Uefa sine planer for gjennomføringen av fotballhøsten. Da blir det klart når Norge spiller EM-omspill mot Serbia.

Av NTB | 16.06.2020 07:34:08

Sport: Hvilke byer som skal arrangere kamper i EM for menn neste år, er også ventet å bli bekreftet onsdag. Norge er to seirer (mot Serbia og deretter enten Skottland eller Israel) unna å delta der.

– Vi er glad for at dette møtet nå kommer. Det skulle jo egentlig ha vært avholdt 26. mai. Vi har forventninger til at det gis klare beskjeder om hva som skjer med europeiske klubbturneringer, kvalifiseringskamper landslag og landslagshøsten, sier NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt til NTB.

– Det har vært så mange scenarioer i denne perioden, at nå sitter vi stille i båten til det blir avklaringer.

Uefas styremøte er todelt (onsdag og torsdag) og foregår digitalt. Onsdag ettermiddag er det ventet at det vil bli offentliggjort en hel rekke datoer for kampaktivitet på en pressekonferanse med Uefa-president Aleksander Ceferin.

– Vi er avhengig av avklaringer for å vite hvilke datoer som er ledige i andre halvår. Fotball-NM er jo et godt eksempel, sier Bjerketvedt.

Cupen kan i verste fall falle bort denne sesongen, og helt sikkert vil det bli en barbert utgave med færre runder enn vanlig.

(©NTB)

Flere nyheter: