Menu
Mats Zuccarello (36) i aksjon i NHL-kampen mot Philadelphia Flyers natt til fredag. Foto: Matt Slocum / AP / NTB

Etterlengtet seier for Zuccarello og Wild

Det ble et tett oppgjør mellom Minnesota Wild og Philadelphia Flyers i nattens kamp i NHL. Mats Zuccarello noterte seg for en assist i 5-4-seieren.

Av NTB | 04.03.2022 07:32:34

Sport: Hjemmelaget kom best i gang i Philadelphia og scoret etter drøye tre minutter. Åtte minutter senere vartet Zuccarello og lagkamerat Kirill Kaprizov opp med pent pasningsspill. Pucken fant til slutt veien til Ryan Hartman, som sto like foran mål og kunne styre den inn til utligning.

Kort tid etter økte Flyers ledelsen, og på tampen av første periode sørget Frederick Gaudreau for at det sto likt mellom lagene til pause.

Mats Zuccarello og Wild kom fra fire strake tap, men heller ikke Flyers kan vise til en solid sesong så langt. Laget fra Philadelphia har tapt sju av de ti siste kampene og ligger sist i den østlige avdelingen i NHL. Wild har like mange tap på like mange kamper, men ligger på tredjeplass i den vestlige avdelingen.

Andre periode var noe mindre målrik, men startet som den første ved at Flyers tok ledelsen. Hartman utlignet igjen for Wild, før hjemmelaget nok en gang tok ledelsen. Det skjedde mindre enn ett minutt før pause.

I tredje og siste omgang sørget Matt Boldy og Jonas Brodin for at sluttresultatet ble 5–4 til Wild, som dermed tok en etterlengtet seier.

Zuccarello hadde flere skudd på mål i kampen, men det ble med ene poenget for en målgivende pasning. Han fikk 21 minutter på isen i Wells Fargo Center i Philadelphia, Pennsylvania.

(©NTB)

Flere nyheter: