reklame for Sheiken Bowling
Menu
Spansk fotball går i fotsporene til Bundesliga og vil holde ett minutts stillhet før alle kamper på toppnivå. Her minnes spillerne til Hoffenheim og Köln ofrene i forkant av kampen 27. mai. Foto: Ronald Wittek / Pool via AP / NTB scanpix.)

Ett minutt stillhet når spansk fotball starter opp igjen

Det vil bli holdt ett minutts stillhet i forkant av alle toppfotballkamper når den spanske ballen ruller igjen fra og med onsdag.

Av NTB | 07.06.2020 15:34:01

Sport: Det bekreftet det spanske fotballforbundet (RFEF) søndag. Det vil også gjelde kampene på det nest øverste nivået, samt opprykkskampene på tredje og fjerde nivå.

– Begge organisasjoner har kommet til enighet om å ett minutt for å minnes alle de som har forlatt oss på grunn av pandemien, sier en talsmann, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Den første kampen etter koronapausen er på onsdag mellom Rayo Vallecano og Albacete på nivå to. Lagene vil fullføre den andre omgangen etter at oppgjøret i desember ble avbrutt grunnet støende tilrop fra tribunen.

La Liga starter opp igjen på torsdag når Sevilla møter Real Betis til derby. Barcelona spiller borte mot Mallorca lørdag. Katalanerne topper tabellen med to poengs margin til Real Madrid med elleve serierunder igjen.

Spania er ett av landene som er hardest rammet av pandemien med over 27.000 døde.

(©NTB)

Flere nyheter: