powergym
Menu

Et steg nærmere badeland

Skudeneshavn Arena fikk i februar grønt lyst fra Karmøy kommune til en mulighetsstudie for et badeanlegg i Skudeneshavn. Studiet er nå blitt gjennomført og sendt til kommunen.

Av admin | 22.06.2016 14:06:14

Kort oppsummert nevner rapporten at det er mange gevinster ved etablering av et badeanlegg i Skudeneshavn og at det både er mulig å bygge anlegget på en måte som gjør at det kan drives utfra en selvstendig økonomisk driftsmodell, og at dette er mulig å gjøre innen 2020, skriver KarmøyNytt.

Skudeneshavn Arena ber nå om at Karmøy kommune setter badeanlegget i Skudeneshavn på listen over prosjekter som er berettiget spillemidler fra Norsk Tipping. De kommer inne kort tid til å be om et møte med representanter fra administrativ og politisk ledelse, hvor vi kan planlegge prosjektets videre fremdrift.

-Vi håper Karmøy kommune i samarbeid med vårt lokalsamfunn og våre frivillige lag og foreninger, kan finne en måte å samarbeide på som gjør det mulig å realisere et attraktivt og fremtidsrettet badeanlegg i Skudeneshavn. Det skriver Skudeneshavn Arena i en pressemelding onsdag ettermiddag.