reklame
Menu
Barn lurer på mye rundt koronapandemien. Førstkommende onsdag stiller statsminister Erna Solberg (H) igjen opp for å svare på deres spørsmål. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Erna holder ny pressekonferanse for barna

Onsdag klokka 12 stiller statsminister Erna Solberg (H) nok en gang opp for å svare på spørsmål fra barn om koronautbruddet.

Av NTB | 11.04.2020 11:17:55

Medisin og helse: Pressekonferansen skjer i samarbeid med NRK Supernytt, og voksne journalister har ikke adgang, opplyser Statsministerens kontor.

Før påske varslet regjeringen en gradvis og forsiktig gjenåpning av skoler og barnehager. Hvordan dette vil påvirke smittesituasjonen, er foreløpig et åpent spørsmål.

– Barn stiller gode spørsmål, også mange spørsmål som voksne lurer på. Vi fikk inn flere hundre kloke spørsmål sist, og vi gleder oss til å svare på enda flere, sier Solberg.

Solberg gjentar dermed oppskriften fra 16. mars, da hun stilte opp for barna sammen med barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) og kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V). De to er også med på den nye pressekonferansen.

Den gang fikk statsministeren spørsmål blant annet om man kan feire bursdag, om man kan være med venner og hvordan det blir med sommerferien.

(©NTB)

Flere nyheter: