Menu
Erling Braut Haaland er tilbake fra start for Manchester City når de møter Brentford. Foto: Dave Thompson / AP Photo / NTB.

Erling Braut Haaland tilbake fra start for Manchester City mot Brentford

Målmaskinen Erling Braut Haaland er endelig tilbake i startoppstillingen til Manchester City når de møter Brentford i Premier League lørdag.

Av NTB | 12.11.2022 12:41:09

Sport: Det bekrefter klubben på Twitter.

Haaland har ikke startet en kamp for City etter at han skadet seg i mesterligakampen mot Borussia Dortmund. Det er en rekke på fire kamper. Han ble matchvinner som innbytter mot Fulham sist helg, men satt hele kampen på benken da City slo Chelsea 2-0 i ligacupen i midtuken.

Nordmannen står med 18 mål på sine 12 første seriekamper for de lyseblå og mangler ett for å passere sin far Alfie Haaland på listen over mestscorende nordmenn i ligaen. Blir det mål mot Brentford er han også den nordmannen som har scoret flest Premier League-mål i en og samme sesong.

Lørdagens oppgjør er det siste før ligaen tar en pause i forbindelse med VM i Qatar. I pausen skal Haaland være både i Marbella og i Norge, ifølge Manchester City-manager Pep Guardiola.

(©NTB)

Flere nyheter: