Menu
Christian Eriksen er klubbløs. Fredag ble kontrakten hans med Inter terminert. Foto: Wolfgang Rattay / AP / NTB

Eriksens Inter-kontrakt terminert

Christian Eriksen er ferdig som Inter-spiller et halvt år etter at han falt om på fotballbanen med hjertestans.

Av NTB | 17.12.2021 15:17:52

Sport: Det opplyser den italienske klubben på sitt nettsted.

– FC Internazionale Milano kan bekrefte at det er inngått en enighet med Christian Eriksen om å avslutte kontrakten hans. Klubben og hele den blåsvarte familien ønsker Christian alt det beste for framtiden.

Eriksen fikk operert inn hjertestarter etter at han falt om i en EM-kamp for Danmark i sommer. I henhold til regelverket i Italia kunne han dermed ikke fortsette å spille fotball i Serie A.

– Selv om Inter og Christian går hver til sitt, blir båndet aldri brutt. De gode tidene, målene, seirene, seriegulljubelen med supporterne utenfor San Siro – alt dette blir værende i Nerazzuris historie, skriver Inter.

Eriksen kom til Inter fra Tottenham i januar 2020 og rakk å spille 60 kamper for klubben. Han står oppført med åtte mål og tre målgivende pasninger. I mai var han med på å vinne serien overlegent tolv poeng foran byrival Milan.

Etter hjertestansen har Eriksen fortsatt ikke kunngjort om han vil fortsette sin fotballkarriere. Sist uke ble det kjent at han har trent med barndomsklubben Odense. Rykter har svirret om et comeback på Fyn, og OB har åpnet opp for at det er plass til ham om han vil fortsette karrieren.

Tottenham har også vært nevnt som en mulig klubb for Eriksen. Premier League har ikke en regel som sier at man ikke får spille med pacemaker.

Eriksen hadde i utgangspunktet kontrakt med Inter til sommeren 2024.

(©NTB)