Menu
Eric Dier trøster Gedson Fernandes, som misset det avgjørende straffesparket, etter cuptapet mot Norwich onsdag. Etterpå havnet Dier i tottene på en tilskuer som ropte fornærmelser mot ham. Foto: Kirsty Wigglesworth, AP / NTB scanpix

Eric Dier i tottene på tilskuer etter Tottenhams cupexit

Tottenham-spiller Eric Dier klatret opp på tribunen og konfronterte en tilskuer som skal ha ropt fornærmelser mot ham etter FA-cuptapet mot Norwich onsdag.

Av NTB | 05.03.2020 01:01:36

Sport: Video publisert på sosiale medier viser at Dier tok seg opp på tribunen blant hjemmetilhengere, klatret over flere seterader og konfronterte en tilskuer. Det utviklet seg til håndgemeng før han ble ledet bort av vakter.

Tottenham-manager José Mourinho sa etterpå at tilskueren fornærmet Dier foran familien hans.

– Eric gjorde noe vi som profesjonelle ikke har lov til å gjøre, men sannsynligvis ville vi alle reagere på den måten, sa Mourinho,

– Jeg gjentar at vi ikke kan gjøre det, men jeg gjentar også at jeg støtter og forstår spilleren. Tilhengerne støttet laget helt til vi misset det siste straffesparket.

Dier var en av de to Tottenham-spillerne som scoret i straffesparkkonkurransen som Norwich vant 3-2.

– Denne personen fornærmet Eric, og familien hans var der. Lillebroren hans likte det ikke noe særlig, sa Mourinho, som sa at han ikke synes Dier fortjener straff for det han gjorde.

(©NTB)

Flere nyheter: