Menu
To gode venner fra Stord vant 106.000 kroner onsdag kveld. FOTO: Bingokanalen

Enorm pågang til Bingo-Bongo

Alle grenser ble sprengt da Joar Levemann skulle gjennomføre Bingo-Bongo onsdag kveld. Pågangen for å spille online ble så enorm at serveren fra leverandøren i Finland brøt sammen.

Av Egil M Solberg | 21.01.2021 22:34:45

Bingokanalen: Da den populære bingoen skulle i gang med andre spillet, var det kommet med så mange spillere at datasystemet i Finland ikke lenger taklet trafikken.

Det var Superbingo onsdag kveld og med det en garanti for at noen skulle vinne 100.000 kroner.

Spillet ble midlertidig stanset, mens leverandøren ble kontaktet. Etter 20 minutter kunne spillet fortsette, men uten at alle spillerne fikk tilgang til systemet.

– De som ikke fikk spille ble kompensert med nye blokker til neste onsdag. For at alle spillerne også neste onsdag skal få samme mulighet til å vinne jackpotten, blir det ny Superbingo neste onsdag. Det betyr at vi legger ekstra 100.000 i premiepotten for å sørge for at alle får den samme vinnermuligheten også neste onsdag, sier Levemann til Radio Haugaland.

Sprengte alle grenser

Størsteparten av landets radiokanaler bruker det samme systemet og aldri før har noe lignende skjedd, opplyser leverandøren. Pågangen var av en slik størrelse at den overgår hva driftssenteret mener å kunne ha forutsett.

Torsdag formiddag hadde leverandøren iverksatt ekstraordinære tiltak og satt systemet opp på en større dedikert server bare for Fjorden Bingo. Dermed skal det i fremtiden være langt bedre kapasitet.

– Nå gleder vi oss bare til neste onsdag kveld. Dette blir magisk. To Superjackpotter på rad blir en fantastisk start på bingoåret, sier Levemann.

Bingoblokker kan du kjøpe fysisk i butikken og online på www.bingokanalen.no.

– Når du spiller online, kan du også laste ned blokkene på din datamaskin som pdf. Da er du sikret og kan spille uten på være online, så det er alltid en god ide, forklarer Levemann.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

Flere nyheter: