Menu
NHL settes i gang igjen i januar, men Mats Zuccarello er ikke klar til spill etter å ha operert håndleddet. Foto: Pontus Höök / NTB

Enighet om sesongstart for NHL 13. januar

NHL planlegger å starte sesongen 13. januar etter at ligaen og spillerne kom til enighet om en sesong med bare 56 kamper i grunnserien.

Av NTB | 21.12.2020 06:53:06

Sport: Det bekreftet eierne og spillerforeningen i NHL natt til mandag norsk tid, ifølge nyhetsbyrået AP.

Grunnserien skal avsluttes i mai, før sluttspillet skal spilles mellom 16 lag og avsluttes i midten av juli. Håpet er at den påfølgende sesongen kan starte som vanlig med 82 kamper fra oktober 2021.

Den kommende sesongen vil lagene deles inn i fire divisjoner, North, South, East og West. De fire beste lagene i hver divisjon vil kvalifisere seg til sluttspillet. Ligaens sju canadiske lag vil befinne seg i North.

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild kommer til å spille i West, men den norske hockeystjernen forventer ikke å være klar til spill til sesongstarten rett over nyttår.

– Det tror jeg ikke. Jeg skal ned og sjekke litt hvordan ting er. Vi får se, og vi får ta den tiden vi trenger, sa Zuccarello til VG i slutten av november.

Zuccarello opererte håndleddet tidligere i høst. Inngrepet han var gjennom ble gjennomført for å reparere en avrevet menisk i armen.

(©NTB)

Flere nyheter: