Menu
HR-direktør Helga Stautland Onarheim. FOTO: Helse Fonna

Engasjerer frivillige på sykehuset

Helse Fonna skal nå opprette en ordning med frivillige ved Haugesund sykehus. Formålet er å gi pasienter et enda bedre tilbud. Det er lyst ut stilling som koordinator for ordningen.

Av Egil M Solberg | 09.03.2020 10:34:03

Sykehus: – Ordninga med frivillig arbeid skal være et supplement til det profesjonelle daglige arbeidet på sykehuset, seier HR-direktør Helga Stautland Onarheim i Helse Fonna.

– Vi søker nå etter en koordinator som skal ha ansvaret for å etablere og drifte den frivillige tjenesten i sykehuset. For den rette personen er dette en unik mulighet til å være med på å bygge opp denne tjenesten, sier hun.

HR-direktøren forteller at de frivillige skal være en tilleggsressurs med tydelig avgrensede oppgaver.

Først og fremst skal frivilligsarbeidet ha som mål å gi god service til pasienter gjennom tilrettelegging og kontaktskapende arbeid.

Éi av oppgavene til frivilligkoordinatoren vil være nettopp å definere og koordinere oppgaver de frivillige skal ha.

– I ansettelsen vil vi vektlegge de personlege egenskapene og kvalifikasjonene for å kunne bygge opp og organisere en solid frivillig tjeneste; evne til å bygge gode relasjoner, være tydelig og løsningsorientert og ha kunnskap om hva som skal til for å lykkes med ordningen, seier Stautland Onarheim.

Mer kan du lese mer om stillingen…

Flere nyheter: