reklame
Menu
Julian Draxler (sittende) gratuleres av Mauro Icardi etter å ha avgjort for PSG på overtid mot Metz onsdag. Foto: Francois Mori, AP / NTB scanpix

Endelig mål og seier for PSG, som avgjorde med ni mann

Paris Saint-Germain rundet 270 minutter uten scoring i starten av Ligue 1-sesongen, men Julian Draxlers scoring på overtid ga 1-0-seier over Metz onsdag.

Av NTB | 16.09.2020 23:52:59

Sport: Dermed er de tre første poengene i havn for laget som forrige sesong vant serie, cup og ligacup og spilte seg fram til mesterligafinale. Etter to 0-1-tap sto det 0-0 i onsdagens hengekamp helt til det 93. minutt.

Da spilte PSG med ni mann, som følge av Abdou Diallos røde kort i det 65. minutt og Juan Bernats skade. Sistnevnte haltet av banen rett etter at laget hadde brukt sitt siste bytte.

Neymar var blant spillerne som manglet etter den skandaløse avslutningen av helgens kamp mot Marseille, der han var en av tre PSG-spillere som ble utvist. Onsdag ble brasilianeren utestengt i to kamper som følge av det røde kortet.

Samtidig besluttet disiplinærkomiteen å innlede etterforskning av hans påstander om rasisme fra Marseille-spiller Alvaro Gonzalez. Dessuten vil PSGs Angel Di Maria bli innkalt for å forklare seg etter at det har kommet påstander om at han spyttet på Gonzalez i tumultene.

(©NTB)

Flere nyheter: