Menu
Vikersund 20200128. En bil er truffet av toget på en planovergang i Vikersund i Modum. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

En person omkom da en bil ble påkjørt av bergenstoget

En person er død etter at en bil ble truffet av toget på en planovergang i Vikersund i Modum.

Av NTB | 28.01.2020 22:45:35

Ulykker og naturkatastrofer: Bilen ble påkjørt av bergenstoget i retning Drammen. Den ble fanget mellom bommene og befant seg på planovergangen da sammenstøtet fant sted.

Det var tre personer i bilen. En mann i 30-årene omkom i ulykken, opplyser politiet til Drammens Tidende, mens de to andre blir rapportert å være uskadd.

– To personer kom seg ut av bilen når de oppfatter at de er på potensiell kurs med toget som kommer. Den tredje personen sitter igjen når toget kommer. Om bommene gikk ned eller ikke kan vi ikke bekrefte, selv om det ser slik ut, sier innsatsleder på stedet Jens Ove Wahl til avisen.

Meldingen kom inn til alarmsentralen i 21.20-tiden tirsdag kveld.

– Per nå er det ingen på toget som skal være skadd. Nødetatene jobber på stedet med å få oversikten over ulykken, melder Sørøst politidistrikt på Twitter.

Det skal ha vært om lag 100 passasjerer om bord i toget da ulykken skjedde. Disse blir fraktet til Drammen og Oslo med tog, opplyser politiet til Drammens Tidende.

(©NTB)

Flere nyheter: