Menu
ARKIVBILDE: DANIEL DENIAZI

Én omkom i trafikkulykke i Bergen – fem til sykehus

Én person omkom i en trafikkulykke nord for Bergen søndag kveld. Fem andre er innlagt på sykehus. De involverte i ulykken er mellom 17–21 år.

Av NTB | 15.04.2019 07:21:34

Ulykker og naturkatastrofer: Etterforskningen så langt tilsier at seks personer var involvert i ulykken som skjedde i Tertneskrysset i Åsane, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding klokken 5 mandag morgen.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 22.09 søndag.

Den omkomne i ulykken er formelt ikke identifisert, men politiet sier de har en formening om hvem dette er. På bakgrunn av dette er varsling av pårørende iverksatt. Avdøde vil bli obdusert.

Fem personer er innlagt til behandling eller til observasjon ved Haukeland universitetssjukehus. De involverte er i aldersgruppen 17–21 år.

Søndag kveld opplyste Vest politidistrikt at en eller to personer ble sett gående bort fra bilen eller området. De sa på det tidspunktet at de ikke var gjort rede for, og at det var usikkert om disse har vært i bilen under hendelsen. Det ble brukt drone og hund i letingen.

Ifølge NRK ble tre personer funnet.

– De ble funnet et stykke unna ulykkesstedet, sier operasjonsleder Arve Samsonsen.

Han vil ikke opplyse hva de tre har fortalt til politiet.

Veien i området, krysset som knytter Ervikveien og Tertnesveien sammen, ble stengt. Fylkesvei 267 var mandag morgen åpen igjen for fri ferdsel, ifølge Vegtrafikksentralen Vest.

Ulykkesgruppen har natt til mandag vært på stedet. Det samme har politiets kriminalteknikere.

– Politiet arbeider nå med blant annet taktisk og teknisk etterforskning, opplyste politiet søndag kveld.

Det har ikke lyktes NTB å få kontakt med politiet i Bergen i morgentimene.

Det satt totalt tre personer i bilen da politiet kom på stedet, og ifølge Bergensavisen satt to av dem fastklemt.

Hendelsesforløpet til ulykken er fortsatt ukjent. Det var bare én bil involvert i ulykken, og den fikk store materielle skader.

Flere nyheter: