Menu
En redningsaksjon pågår mandag kveld ved Ormøy utenfor Tønsberg etter funn av en livløs person i sjøen. En tom båt ble funnet drivende i nærheten, og politiet utelukker ikke at det kan ha vært flere personer i den. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB

En omkom i båtulykke utenfor Tønsberg – redningsaksjon avsluttet

En person som ble funnet i sjøen ved Ormøy utenfor Tønsberg mandag kveld, ble kort tid etter erklært død. Redningsaksjonen ble avsluttet like før klokka 23.

Av NTB | 22.08.2022 23:01:21

Ulykker og naturkatastrofer: – Det er ikke lenger grunn til å tro at det har vært flere i båten, og redningsaksjonen er avsluttet. Alt tyder på at det dreier seg om en ulykke, tvitrer Sørøst politidistrikt.

Det ble iverksatt en redningsaksjon i området da en livløs person ble funnet i sjøen. En tom drev båt i nærheten.

Ifølge Hovedredningssentralen sør (HRS) var det en mindre fritidsbåt. HRS koordinerte en større redningsaksjon med flere båter og helikopter. Det var en stund usikkert om det var flere i båten.

– Sea King fra Rygge, mannskaper fra kystvaktskipet Nornen, redningsskøyta Eivind Eckbo, Røde Kors-båten Veritas samt våre to båter er i innsats. Dykker fra Larvik er i vannet, opplyste Vestfold interkommunale brannvesen.

Mannskaper var også i land på Ormøy for å sjekke noen telt der.

(©NTB)

Flere nyheter: