Menu
To personer er bekreftet omkommet og tre personer er kjørt til sykehus etter en kollisjon mellom en buss og en personbil ved Sørlifeltet i Halden mandag formiddag. Foto: Johnny Larsen / NTB

En mann og en kvinne omkom i kollisjon mellom buss og bil i Halden

En mann i 60-årene fra Halden og en kvinne i 30-årene fra Bergen omkom da en buss og en personbil frontkolliderte i Halden mandag formiddag.

Av NTB | 08.08.2022 16:10:36

Ulykker og naturkatastrofer: Begge de omkomne satt i personbilen, og pårørende er varslet. Hendelsesforløpet er ikke avklart, skriver Øst politidistrikt på Twitter litt før klokka 16.

– Det forventes at Svinesundveien forbi ulykkesstedet blir åpnet i 17-tiden, tilføyer de.

Politiet meldte om ulykken i Løkkebergkrysset på Svinesundsveien i Halden klokken 10.30.

– Det satt også tre personer til i bilen, og de er sendt til traumemottaket på Kalnes sykehus, sa innsatsleder Aina Eker til NTB på ulykkesstedet i Halden.

Vaktleder Arne Nurmi ved Øst 110-sentral opplyste til NRK at tre personer var fastklemt etter ulykken. I bussen satt det to passasjerer i tillegg til sjåføren.

– Ingen av dem er fysisk skadd, men de er selvsagt preget av hendelsen, sa innsatsleder Eker.

Politiet har gjennomført avhør på stedet. Krimteknikere fra politiet er også på stedet, sammen med Statens havarikommisjon og ulykkesgruppa i Statens vegvesen.

Veistrekningen er en rett strekning med 70-sone. Ifølge Halden Arbeiderblad var det ulykker på veistrekningen også 21. og 22. juli i år.

Riksvei 204 er stengt i begge retninger ved ulykkesstedet. Vegtrafikksentralen opplyser at omkjøring er skiltet via fylkesvei 104 Torpumveien.

(©NTB)

Flere nyheter: