Menu
Emilie Haavi smiler og går rundt med beviset på at hun vant NTB-prisen «Årets spiller». Foto: Jil Yngland / NTB

Emilie Haavi årets spiller i Toppserien

Emilie Haavi (28) kom tilbake fra fjorårets skade og gikk til topps på NTB-børsen i Toppserien. – Jobben jeg la ned i fjor, var verdt det, sier hun.

Av NTB | 17.12.2020 07:23:19

Sport: LSK Kvinner-spilleren endte på topp med imponerende 6,17 i snitt på NTB-børsen. På plassen bak fulgte Rosenborgs Julie Blakstad (6,12), mens lagvenninne Cesilie Andreassen (6,06) og Vålerengas Sherida Spitse (6,06) kom på delt 3.-plass.

– Så utrolig hyggelig! Jeg føler jeg har hatt en god sesong. Dette betyr litt ekstra med tanke på den skaden jeg hadde i fjor. Det føles som at den jobben jeg la ned i fjor, var verdt det, sier Haavi til NTB.

Kantspilleren med 83 landskamper for Norge ødela korsbåndet i kneet under fjorårets VM og reiste hjem. I år har hun derimot vært involvert i det meste LSK Kvinner har skapt offensivt og vært jevnt god for de gulkledde som til slutt måtte nøye seg med en beskjeden 5.-plass.

NTB har fulgt samtlige kamper i Toppserien med egne livereportere som har satt børs gjennom hele sesongen.

– Det sender gode og viktige signaler når Toppserien ikke forskjellsbehandles, men likestilles med herrene. Jeg tror NTB-børsen gjør det lettere for folk å følge med på Toppserien, og at den bidrar til å bygge profilene våre, sier Haavi.

(©NTB)

Flere nyheter: