reklame for Sheiken Bowling
Menu
Filip Mihaljevic mistet gullmedaljen på vei hjem til Kroatia. Foto: Matthias Schrader/AP Photo/NTB.

EM-vinners gullmedalje har kommet til rette

Kroatiske Filip Mihaljevic sikret EM-gull i kulestøt, men fikk en kortvarig glede da medaljen ble borte på vei hjem til Kroatia. Nå har han fått den tilbake.

Av NTB | 20.08.2022 13:30:43

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi har satt i gang intensive letetiltak og sjekker også opptakene av overvåkingskameraene, sa politiet til tyske Bild lørdag formiddag.

Med et støt på 21,88 meter sikret Mihaljevic sitt første senior-gull i et mesterskap. Kroaten vant foran serbiske Armin Sinančević og tsjekkiske Tomáš Staněk.

Dessverre for 28-åringen ble aldri gullet med ham hjem på flyet til Kroatia. Mihaljevic forklarer at han tok en titt rundt i taxfreebutikken i München, hvor han holdt den innpakkede medaljen godt i hendene.

Det var først da han landet i hjemlandet at europamesteren la merke til at gullmedaljen var borte. 28-åringen tok umiddelbart kontakt med politiet på flyplassen, som satte i gang en leteaksjon etter det edle metallet.

Flyplasspolitiet i München opplyser om at en ansatt i Lufthansa hadde funnet medaljen og at den nå er returnert til Mihaljevic.

Politiet opplyser ikke hvor medaljen til slutt ble funnet, og det er fortsatt uklart om han hadde mistet den eller om den ble stjålet.

(©NTB)

Flere nyheter: