reklame for Sheiken Bowling
Menu
Filip Mihaljevic mistet gullmedaljen på vei hjem til Kroatia. Foto: Matthias Schrader/AP Photo/NTB.

EM-vinner mistet gullmedaljen – etterforskes som tyveri

Kroatiske Filip Mihaljevic sikret EM-gull i kulestøt, men fikk en kortvarig glede da medaljen ble borte på vei hjem til Kroatia.

Av NTB | 20.08.2022 10:30:48

Kriminalitet og rettsvesen: – Vi har satt i gang intensive letetiltak og sjekker også opptakene av overvåkingskameraene, sier politiet til tyske Bild.

Med et støt på 21,88 meter sikret Mihaljevic sitt første senior-gull i et mesterskap. Kroaten vant foran serbiske Armin Sinančević og tsjekkiske Tomáš Staněk.

Dessverre for 28-åringen kom aldri gullet fram til Split i Kroatia. Mihaljevic forklarer at han tok en titt rundt i taxfreebutikken i München, hvor han holdt den innpakkede medaljen godt i hendene.

Det var først da han landet i hjemlandet at europamesteren la merke til at gullmedaljen var borte. 28-åringen tok umiddelbart kontakt med politiet på flyplassen, som satte i gang en leteaksjon etter det edle metallet.

Politiet etterforsker saken og går gjennom overvåkingsbildene fra flyplassene i både München og Split. De sier til Bild at de etterforsker «i alle retninger» og at de ikke kan utelukke noe.

– Det etterforskes som et tyveri, sier politiet.

(©NTB)