reklame
Menu
Celtic-spillerne omringer Mohamed Elyounoussi etter 0-1-målet mot Lille. Foto: Michel Spingler, AP / NTB

Elyounoussi med scoringsdobbel for Celtic– Ajer skadet og byttet ut

Celtics Mohamed Elyounoussi så ut til å bli stor Celtic-helt mot franske Lille, men det endte 2-2 i europaligaen. Kristoffer Ajer kan stå foran et skadeavbrekk.

Av NTB | 29.10.2020 20:52:57

Sport: Elyounoussi var giftig i 1.-omgangen i Frankrike. 0-1 kom etter et skudd keeperen bare kunne se gå inn oppe i det ene hjørnet. Fem minutter senere fikk Elyounoussi tak i en pasning som kom delvis bak ham inne i feltet. Det endte likevel med scoring. – Super avslutning igjen, skrev den skotske avisen Daily Record i sitt direktereferat.

Der var det nesten bare ros å få for østfoldingen som er på lån fra Southampton på andre sesongen. Han er nå oppe i sju sesongmål for Celtic.

Etter at Ajer ble byttet ut kort inn i 2.-omgangen, klarte Lille å score to ganger og utlikne til 2-2. Zeki Celik og Jonathan Ikone lyktes i løpet av åtte minutter.

Ajer var som vanlig med i Celtics startoppstilling, men han måtte avbryte kampen med det skotske aviser erfarer er en lyskeskade. Det var Ajers niende kamp fra start for klubb- og landslag siden 1. oktober. Det kan være at rovdriften nå krevde sin pris. Norge skal spille tre landskamper i perioden 11. til 18. november. Ajer er førstevalg som midtstopper for landslagssjef Lars Lagerbäck.

(©NTB)

Flere nyheter: