Menu
Mads Fredriksen gir seg som daglig leder i Elverum. Her ved Tobias Grøndahl og trener Børge Lund. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Elverums daglig leder sier opp jobben

Mads Fredriksen gir seg i stillingen som daglig leder i håndballklubben Elverum. Det har dukket opp nye og spennende utfordringer for ham.

Av NTB | 18.11.2022 12:51:18

Arbeidsliv: «Fredriksen kom til klubben sensommeren 2018, og har vært med i en periode som har vært preget av både fremgang og pandemi. Klubben og den daglige lederen skilles som gode venner, og det er ingen dramatikk i forbindelse med oppsigelsen», står det i pressemeldingen fra klubben.

Elverum har i flere sesonger vært Norges beste lag og har spilt mot noen av verdens beste i mesterligaen.

– Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått jobbe i landets beste håndballklubb… Grunnen til at jeg har sagt opp, er at det har dukket opp nye og spennende muligheter for meg. Disse mulighetene kan gjøre at jeg utvikler meg videre som både person og fagmann. I tillegg blir totalpakken for familien bedre, da jeg får litt flere muligheter til å være pappa og ektemann i årene fremover. Det er viktig for meg. Jeg er veldig motivert for å avslutte min jobb i Elverum Håndball på en god måte, sier Fredriksen.

Styret ved leder Espen Strøm skal nå i gang med å finne arvtakeren.

(©NTB)

Flere nyheter: