Menu
Emil Imsgard storspilte mot Mesjkov Brest, men gjestene sikret seieren i tomt bur i siste sekund. Foto: Annika Byrde / NTB

Elverum-tap i siste sekund mot Mesjkov Brest

Elverum hadde alle sjanser til å ta et nytt steg mot cupspillet i mesterligaen, men Mesjkov Brest vant 33-32 med scoring i tomt bur i kampens siste sekund.

Av NTB | 01.12.2021 20:30:35

Sport: Det ble en tung slutt på en kamp der Emil Imsgard storspilte i målet og så ut til å hjelpe Elverum til høstens fjerde seier i mesterligaen. Elverum hadde sjansen i siste angrep, og med en spiller utvist tok de ut Imsgard for en ekstra angriper.

Eric Johansson tok det siste skuddet, men det ble reddet av keeper på målstreken, og Ivan Maskevitsj kunne kaste ballen over hele banen og i det tomme målet.

Det hviterussiske laget hadde tatt bare ett poeng på sine sju første kamper og tapte hjemme for Elverum i oktober, men viste tidlig alvorlige hensikter i onsdagens bortekamp. Gjestene scoret kampens tre første mål og ledet gjennom nesten hele den første omgangen.

Elverum innledet den andre omgangen sterkt, mens Brest-spiller Maksim Baranov pådro seg rødt kort da han stygt skrittet i veien for et innhopp av Sindre Heldal. Elverum var a jour på 17-17 og ledet første gang på 19-18. Laget gikk opp i tre måls ledelse og truet med å dra fra før det ble spennende igjen.

Sluttminuttene ble et sjeldent drama som endte trist for Elverum.

(©NTB)

Flere nyheter: