Menu
Sander Sagosen var sentral for Paris St. Germain i kampen mot Elverum og scoret åtte mål. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Elverum slått ut av mesterligaen etter tap mot Sagosens PSG

Elverum ryker ut av mesterligaen i håndball etter 25-31-tap mot Paris St. Germain lørdag. Sander Sagosen scoret åtte mål for franskmennene.

Av NTB | 22.02.2020 19:01:29

Sport: Lørdagens tap mot PSG var hederlig, men gjør at Elverum ikke en gang har en teoretisk sjanse til å gå videre fra gruppespillet i mesterligaen. Avansementet blir det derimot for PSG og Sagosen.

Nordmannen fikk virkelig vist seg frem mot Elverum etter at han måtte stå over da lagene møttes på Lillehammer tidligere i turneringen. Sagosen hadde da en skade som gjorde at han så kampen fra tribunen.

I Paris lørdag var Sagosen banens gigant da PSG tok føringen i 1. omgang. Til pause hadde den norske stjernespilleren scoret sju ganger på like mange skudd og PSG ledet 17-13.

Sagosen klarte derimot ikke å sette preg på 2. omgang, og Elverum spilte såpass godt at de bare lå under med tre mål på stillingen 24-27 med ti minutter igjen av kampen.

PSG trykket imidlertid på gasspedalen til slutt, vant 31-25 og holder liv i håpet om gruppeseier.

Det håpet kan ryke søndag når gruppeleder Barcelona møter Celje. Gruppevinneren går rett til kvartfinale og slipper to kamper i 1/8-finalen.

(©NTB)

Flere nyheter: